Over mezelf

Over mezelf

Mijn ervaringen en waarden

Ik & baby Rosalie
Ik & baby Rosalie

Ik ben Noémi Oeyen, 26 jaar en sinds mijn kindertijd grote dierenliefhebber. 

Als kind heb ik altijd katten gehad. Dit is gedurende mijn leven uitgebreid naar (nu) 2 Border Collies, 1 ruwharige Teckel, 4 katten, 2 paarden en 2 cavia's.

Ik heb geprobeerd om voor dierenarts te studeren, maar door omstandigheden ben ik moeten stoppen daarmee. Toch wilde ik iets met dieren gaan doen. Sinds mijn 2 Border Collies is de liefde voor honden zeer groot geworden en ik geniet er telkens van om ze weer proper en mooi te maken. Zo kwam ik uit bij de opleiding 'hondentrimmer' die Syntra aanbiedt. Deze studie heb ik in 1 jaar afgerond. Ik heb mijn stage voltooid bij hondenkapsalon Dog Fashion in Balen bij Christa Maes waar ik erna nog een tijd heb gewerkt om bij te leren. Ik heb ook een vrijwillige stage gedaan bij Corinna Verschuren, 1 van de toptrimmers in België en zelfs bij de besten van de wereld. 

In de toekomst ga ik ook beginnen met een occassionele hondenfokkerij (Rosa Solis). Ik ga mij toeleggen op de kaninchen ruwharige teckels. Hier gaat mijn mooie 'The Princesse Rosalie des nuits des feux' mij bij helpen. Het doel is om uit te breiden zodat ik 2 nestjes per jaar kan doen. 

> www.rosasolis.be <

Ik merkte ook dat ik niet vaak de kwalitatieve spullen voor mijn honden terugvond die ik wou in de standaard dierenwinkel. Daarmee is ook de interesse gekomen om zelf een winkeltje te starten met leuke spullen voor elke hondenliefhebber. 

In de toekomst hoop ik nog veel ervaringen op te doen bij de mede-hondentrimmers zodat ik jullie hondjes steeds met veel ervaring kan mooi maken!